Paluu päälinkkisivulle

VARJOMAFIAN PARHAAT

Varjomafia on Turussa vuodesta 2005 kokoontunut, allekirjoittaneen perustama scifi-ja fantasiahenkinen keskustelukerho. Vuodesta 2010 Varjomafialla on ollut oma Facebook-ryhmä, joka toimii paitsi sen virtuaalisena versiona, myös paikkana jonne siellä käyvät sekä sitä järjestävien seurojen jäsenet voivat jakaa mielenkiintoisia tai scifiin tai fantasiaan liittyviä linkkejä. Tarkoituksena on, että seurojen omat ryhmät pysyisivät näin varattuina niiden järjestämästä toiminnasta tiedottamiseen.

Koska linkkien etsiminen ryhmästä Facebookissa on kuitenkin äärimmäisen hankalaa, on parhaimmisto siellä jaetuista linkeistä koottu tälle sivulle. Lista on tavallaan pienoiskoossa se, mistä Varjimafioissa tavataan puhua, mistä ihmiset ovat kiinnostuneita tai millaista huumoria niissä viljellään. Ryhmässä jaettujen linkkien lisäksi tältä sivulta löytyy videoilinkkejä ja muuta materiaalia, jotka ovat tulleet tutuksi Varjomafian kävijöille muissa yhteyksissä.

Alun perin lista koottiin tälle sivulle alkuvuodesta 2017, jossa vaiheessa niiden toimivuus testattiin, ja listaa on sen jälkeen päivitetty aika ajoin. Osa listan materiaalista linkkaa suoraan Facebookiin ja saattaa edellyttää kirjautumista. Käytön helpottamiseksi linkit on jaettu alta löytyviin karkeisiin kategorioihin. Jos löydät listasta vanhentuneita linkkejä tai muuta korjattavaa, voit laittaa siitä viestiä minulle sähköpostitse.

 

 


 

ELOKUVA JA TELEVISIOSARJAT

 

POLITIIKKA JA YHTEISKUNTA


 

FANDOM

 

 

KIRJALLISUUS JA SARJAKUVA

 

 

TAIDE, KOTI, MUOTI JA KEITTIÖ

 

TIEDE JA TEKNIIKKA

 

IHMEELLISET KEHOMME

 

MAAPALLO, GEOLOGIA JA EKOLOGIA

 

TÄHTITIEDE JA MUU KOVA TIEDE

 

AVARA LUONTO

 

HISTORIAA

 

 

MUSIIKKIA

 

MUUTA KUMMALLISTA

 

 

Paluu päälinkkisivulle