Asteroidi K edustaa allekirjoittaneen omaa pikku kiipeilypuuta netin valtavassa puuhamaassa. Tämän sivun alle tarkoitukseni on paitsi kerätä linkkejä ja materiaalia aiheista, jotka itseäni kiinnostavat, olennaisimman luultavasti ollessa scifi ja sen kirjoittaminen, myös koota omia julkaistuja ja julkaisemattomia tekstejä spekulatiivisen fiktion alalta. Tylsää, narsistista oman erinomaisuutensa korostamista? Ehkä hyvinkin, mutta tätä tarvetta suurin osa  henkilökohtaisista nettisivuista tuntuu palvelevan. Joten jos science fiction, fantasia tai sellaisen kirjoittaminen kiinnostaa, kehotan sinua astumaan peremmälle...

Pasi Karppanen

PS. Kuten saatatte huomatakin, nämä sivut eivät edusta tämän hetken verkkosivusuunnittelun partaveitsenterävää ydinkärkeä. Syykin tälle on ilmeinen, sivujen ulkonäkö ei nimittäin ole muuttunut mihinkään sitten avaamisensa vuosituhannen alussa. Aikeeni oli monia kertoja vuosien varrella saattaa niin sivujen ulkonäkö kuin sisällötkin uusiksi, ja alkuvuonna 2016 toteutin tämän. Uudet sivut ovat siis olemassa ja löytyvät täältä. Tämä versio on edelleen olemassa, jossa niille eksyvien on edelleen mahdollista hämmästellä epäuskoisina sivujen antiikkisuutta.

 


 
Minä itse
Julkaistut tekstit
Asteroidin kirjallisuussivu
Sitaatteja kirjoittamisesta
Scifikirjoittajan linkkejä
 
Asteroid K in English
 


Nämä sivut avattiin alunperin 1.1.2000 ja niiden kävijälaskuri ehti pyörähtää kolmentoista tuhannen paremmalle puolelle kevääseen 2002 mennessä. Uuden, 5.4.2002 käynnistyneen ja 21.12.2012 asti pyörineen laskurin mukaan sivuilla ehti ennen maailmanloppua vierailla runsaat puoli miljoonaa kävijää. Uudessa, pasikarppanen.net -osoitteessa sivut aukesivat 22.12.2012.