OUTOA JA SEKALAISTA


Tälle sivulle on koottu sekalaisia linkkejä liittyen Varjomafian historiaan ja nykypäivään. Lista ei ole kattava eikä mitenkään järjestelmällinen ja sen tarkoituksena on lähinnä koota yhteen asioita, jotka muuten olisi hankala jakaa niistä mahdollisesti kiinnostuneiden kesken.

 

Dynami Sisters: Varjomafia (mp3)

Joskus googlatessa löytää yllättäviä asioita. Tämä hämmentävä musiikkispektaakkeli tuli vastaan vuonna 2006, Varjomafian ollessa vajaan vuoden ikäinen. Kysymättä valitettavasti jäi, mistä tytöt olivat innoituksen lauluunsa saaneet.


Varjomafia bullshit bingo

Tylsän yön tuloksia alkuvuodelta 2010. Toimii kuten mikä tähänsa muukin "bullshit bingo". Printtaa itsellesi arkki ja kun saat rivin täyteen, huuda "juttuasia!". Varoitus: Sisältää sisäpiirihuumoria.


Varjomafia (Spin 3/2010)

Miten ja milloin Varjomafia syntyi ja eritoten, miksi? Spin 3/2010:ssa julkaistu artikkeli paljastaa kaiken.


Varjomafia Facebookissa

Varjomafiallakin on oma Facebook-ryhmänsä, huolimatta siitä, että sitä järjestävillä seuroilla eli Tutkalla ja TSFS:llä on omansa. Työnjako ryhmien välillä on se, että edeelä mainitut ryhmät on varattu seurojen varsinaisesta toiminnasta tiedottamiseen, ja Varjomafian ryhmä linkkien jakamiseen ja muuhun hassutteluun. Facebookissa olevien kannattaa tsekata myös lista muiden sf/f-yhteisöjen ryhmistä.

 

Varjomafian pääsivulle